PROCESSINDUSTRI

SEFAR HAR BETJÄNAT läkemedelsindustrin i över 50 år. Skräddarsydda filter som centrifugpåsar, svävtorkarfilter, horisontella skivfilter och siktdukar uppfyller de mest stränga krav som FDA (Food and Drug Administration) ställer.

Inom gruvindustrin ställs krav på hög verkningsgrad, god miljö och lång livslängd under tuffa förutsättningar. Press- och skivfilter vävda av monfil tråd, kombinerat med en jämn och kalendrerad yta ger de bästa förutsättningar för att filtret inte sätter igen och att filterkakan lätt kan avlägsnas. I den kemiska industrin är separationen från fast till flytande en vital process. Sefar erbjuder ett brett spektra av filtermedia som används i filterpressar, trumfilter eller vakuumbandfilter. Sefar har innovativa lösningar på dukar som används vid produktion av exempelvis zeoliter, silikater, pigment och klor.

MILJÖTEKNOLOGI

Applikationsområdet för Sefar’s filtermaterial omfattar allt från behandlingen av vårt dricks- och industrins processvatten till avvattning av slam i avfallsanläggningar. Sefar’s erfarenhet omfattar konfektionerade filter såväl som filtermedia inom ett brett område. Det finns knappast någon filtreringsteknologi som inte utnyttjar den erfarenhet och kunskap som Sefar’s experter kan erbjuda. Tack vare Sefar’s världsomfattande närvaro är vi kapabla att snabbt och effektivt vidarebefordra våra teknikers kunskap till lokala förhållanden.

Bigman AB

Evenemangsgatan 31

SE- 169 79 Solna

Sweden

 

Tel:    +46 (0)8 564 373 70

Fax:  +46 (0)8 564 373 79

mail@bigman.se